bez greške!

Crno-beli autfit savršen za sve prilike: Tamara Vučić oduševila modnim izdanjem na izložbi povodom Evroprajda

3

Ako ne znate kako da se obučete za neku ležerniju priliku koja ipak zahteva određenu dozu elegancije, prva dama ima sjajnu ideju!

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

U Beogradu je juče otvorena izložba "Tragovi" fotografa Miloša Nadaždina, koja se održava u okviru Evroprajda, čiji je domaćin ove godine srpska prestonica.


Ovaj događaj okupio je veliki broj poznatih ličnosti, koje su svojim prisustvom pružile podršku LGBT+ zajednici, a među njima se našla i Tamara Vučić, prva dama Srbije i supruga predsednika Aleksandra Vučića.


Uvek odevena besprekorno i u skladu s prilikom, ona je ovog puta odabrala jednostavan večernji stil, koji može da se nosi u brojnim situacijama, a savršen je spoj elegancije i nešto ležernijeg izgleda.

 

1 / 8 Foto: Milan Maričić/ATAImages


Tamara Vučić je, naime, odabrala crne skinny pantalone, dok je statement deo njene odevne kombinacije predmenzionirana bela bluza na kopčanje, s puf-rukavima i lepršavog kroja. Uz to je ponela crnu pismo-tašnu, a kosu je pustila da pada u talasima, dok je odabrala jednostavnu večernju šminku.


Ovom događaju prisustvovale su brojne poznate zvanice, dok su se na fotografijama našle mnoge cenjene ličnosti s naše javne scene, poput Nataše Ninković, Miloša Timotijevića, Nataše Bekvalac, Branke Katić, Sare Jo, Slavena Došla itd.

 

 

makonda-tracker