(FOTO)

Ko je rekao da to može samo Adrijana Lima?! Jelena Gavrilović u modnom izdanju koje originalnošću hipnotiše

2

Jelena Gavrilović je uspešna glumica, a možda ne bi pogrešila ni kad bi se bavila modelingom.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Jelena Gavrilović je naša glumica koja je dosta angažovana u poslednje vreme, a svojim izgledom i pojavom pleni na svakom koraku.

 

Nedavno smo uživali u njenim modnim izdanjima sa mora i različiitih prestoničkih događaja, a svaki put bi nas glumica iznenadila dodatno i pomerila granicu za lestvicu više.

I dok smo mislili da smo njena najbolja modna izdanja videli, pretposlednje nas je zasigurno oduševilo, ali ovo poslednje će vas ostaviti bez reči.

 

Jelena je zanosna plavuša koja zna kako da uklopi smele, izazovne i elegantne stajlinge, a da pritom ne bude nimalo vulgarna. Glumica se pojavila u kreaciji u stilu Adrijane Lime i sve ostavila bez daha.

Jelena je odabrala crnu kreaciju koja je najoriginalnija od svega što smo dosad videli. Radi se o haljini sa velikim prorezom na stomaku koja je jako kratka, a sa strane se pretvara u dugačke nastavke sa resicama. Gornji deo je u obliku korseta sa spuštenim ramenima i dugim rukavima, a koliko to sve lepo izgleda na Jeleni biće vam jasno kad pogledate fotografije.

Lepa glumica je imala ležerniju punđu, dok je nekoliko pramenova izvukla sa strane, a celu kombinaciju je zaokružila efektnom ogrlicom boje starog zlata i elegantnim visokim sandalama.

 

 

makonda-tracker