(FOTO)

Haljina ukrašena svetlucavim grafitima? POSTOJI! Džulija Roberts u crnom nepogrešivom izdanju privukla svu pažnju sveta

0

Džulija Roberts se pojavila na premijeri svog novog filma Karta za raj u kom glumi sa kolegom Džordžom Klunijem.

foto: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džulija Roberts nam je i dalje poznata najviše po ulozi u filmu Zgodna žena kada je osvojila srca publike širom sveta. Ova harizmatična glumica pleni godinama unazad, a njen osmeh i šarm su neprolazni.

 

Holivudska diva se pojavila na premijeri svoj nove romantične komedije u kojoj igra glavnu ulogu zajedno sa Džordžom Klunijem, prijateljem i kolegom sa kojim joj je ovo četvrti zajednički film.

Zanimljivo je da je ovaj par uprkos velikoj uigranosti i profesionalizmu, scenu poljupca tokom snimanja filma, ponavljao čak 80 puta da bi ispala kako treba.

 

Džuliji Roberts ne treba mnogo da bi zablistala, a ovog puta nam je pokazala kako u jednostavnoj maksi-haljini možete izgledati zanosno, a klasično i moderno.

 

Crna večernja haljina je uvek nepogrešiv izbor, a Džulija se odlučila za kreaciju sa potpisom brenda Alexander McQueen. Njena haljin je bila specifična ne zbog dužine, koja se čak i vuče, već zbog neobičnog printa nalik na grafite u svetlucavoj boji. Naime, cela haljina je izgledala kao ispisana grafitima u skladu sa temom filma, a glumica ju je uklopila sa kraćim sakoom na tri-četvrt rukave.

 

1 / 3 Foto: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Za sve ostalo pobrinuo se glumičin osmeh koji je njen zaštitni znak od kad se pojavila na malim ekranima.

 

 

makonda-tracker