predivna

Navikli smo da je viđamo zakopčanu do grla, ali... Tejlor Svift zablistala u srebrnoj haljini od lančića!

0

Tejlor Svift se nije mnogo pojavljivala u javnosti ove godine, ali je pevačica ulepšala MTV VMA svojim prisustvom u Nju Džersiju prošle večeri

foto: EPA-EFE/JASON SZENES
foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Pevačica Tejlor Svift sinoć je na dodeli MTV VMA  nagrada zablistala u sjajnoj haljini koja više otkriva nego pokriva, što je vrlo neobično za devojku koja se obično pojavljuje uvek "zakopčana do grla", pa je dodela nagrada upravo drugačija uz prisustvo gospođice Svift.

 

Sviftova se za tu priliku raskošno obukla u mini-haljinu od srebrnih lančića sa nakitom Lorraine Schvartz. Pozirala je solo, bez svog dečka i poznatog glumca Džoa Alvina, a mnogi se pitaju ima li istine u trača u da su se verili budući da je pevačica pozirala bez vereničkog prstena. 

 

Sviftova je bila nominovana za video godine („All Too Vell (10 Minute Version) (Tailor's Version)“), najbolji video dugog formata („All Too Vell“), najbolju fotografiju („All Too Vell“), najbolju režiju („ Sve previše dobro”), i najbolju montažu („All Too Vell (10 Minute Version) (Tailor's Version)“)

 

Ona nije dala mnogo intervjua u poslednjih godinu dana. U početku su ljudi mislili da se pevačica zapravo neće pojaviti jer bi bila previše zauzeta radom na svojoj novoj karijeri.

 

Barem sudeći po neproverenim spekulacijama fanova na Tviteru, koji su tvrdili da je primećena kako snima muzički spot krajem jula. Ona se upušta i u svet glume, a bavi se režijom preko svog visoko nominovanog muzičkog spota „All Too Vell“. Svift će se pojaviti u filmu "Amsterdam", koji izlazi 7. oktobra.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

 

Takođe se smatralo da je Tejlor možda bila odsutna sa javne scene zbog male drame koja se desila u poslednje vreme. Pored toga što je kritikovana zbog emisije CO2, ranije ovog leta, ona se nosi sa tužbom 3LV za autorska prava zbog njihove pesme „Plaias Gon' Plai“ iz 2001. godine, za koju tvrde da je bila inspiracija Tejlor u pisanju „Shake It Off“.

 

Kao odgovor, Tejlor je rekla da „nikada nije čula pesmu“ „Plaias Gon’ Plai“ i „nikada nije čula za grupu 3LV“, takođe napomenuvši:

 

– Nikada nisam čula 'Plaias Gon' Plai', nikada sam prisustvovala nijednom koncertu na kojem je nastupio 3LV, i nikada nije prisustvovala ni jednom koncertu na kojem je izvedena pesma 'Plaias Gon' Plai'. Ne posedujem nijedan 3LV album ili singl ili bilo koji snimak „Plaias Gon’ Plai.“ Ne posedujem i nikada nisam slušala albume Nov That’s Vhat I Call Music! To je ono što ja zovem muzikom! Ni sa kim nisam razgovarala o „Plaias Gon’ Plai“ ili 3LV pre ove tužbe. Nikada se nisam pretplatila na časopis Bilbord i nikada nisam čitala ništa u časopisu sve dok se nisam preselila u Nešvil i počela da se bavim muzičkim poslom.

 

Svift i Alvin su fotografisani u Njujorku ove nedelje, na večeri sa Lenom Danam, što je signaliziralo da je Svift u zoni za VMA ceremoniju.

 

Alvin se u aprilu osvrnuo na glasine o veridbi koje se tiču njega i njegove devojke od pet godina. Tada je za VSJ rekao:

 

Kada bih imao funtu svaki put kada mislim da mi je rečeno da sam veren, onda bih imao mnogo novca – rekao je. – Mislim, istina je odgovor da, ne bih rekao, a i da je odgovor ne, ne bih rekao.

 

 

makonda-tracker