(FOTO)

Holivudska, a naša! Jasna Đuričić DAMSKIM modnim izdanjima u Sarajevu pokazala svu RASKOŠ i eleganciju

2

Sarajevo Film Festival je jedan od najvećih događaja u regionu i svake godine, tradicionalno , okuplja najpoznatija imena iz sveta glume.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Jasna Đuričić je u posebnom izdanju prošetala crvenim tepihom u društvu koleginice Tatjane Šojić.

 

Srpska glumica je ponela beli komplet sarajevskog brenda Kaftan studio koji se sastoji od duge suknje A kroja i moćne bluze srebrne boje sa volanima na rukavima koji su celoj kreaciji dali notu originalnosti i stila.

 

Jasna je privukla pažnju svojim odmerenim, ali i elegantnim izdanjem koje je zaokružila crvenim karminom i svedenom punđom.

Ništa manje pažnje niije zavredela ni njena koleginica Tatjana Šojić koja se pojavila u ženstvenoj haljini od tila i satena, takođe istog brenda kao Jasna. Tatjana je imala puf rukave i lepršav donji deo kreacije, a upečatljive minđuše i prsten su razbile belu monotoniju na glumici.

Srpska glumica je zablistala i sledećim modnim izdanjem kada joj je uručena nagrada za najbolju glumicu u komediji Advokado.

 

- Tetka je došla u čudno vreme. Za mene svi kažu da sam dramska glumica, a umem da igram i komediju - rekla je Jasna.

 

1 / 2 Foto: Kurir

 

Ona je za ovu priliku odabrala dugu haljinu u puder-roze boji i crne salonke. Bez sumnje je naša glumica pored velikih priznanja pokazala i istančan ukus kada je moda u pitanju.

 

Jasna je dobitnica mnogobrojnih umetničkih odlikovanja, a nakon Dobričinog prstena 2014. godine, nedavno je nagrađena za film “Quo Vadis, Aida?” Jasmile Žbanić nominovanog za Oskara.

 

 

makonda-tracker