ISPROBAJTE

Izgledajte drugačije: Uz samo nekoliko TRIKOVA zasijajte u izlasku posle godišnjeg odmora!

0

Spremate se za dugo očekivan izlazak sa drugaricama, jer ste se napokon sve vratile sa godišnjih odmora i jedva čekate da se okupite i ispričate kako vam je bilo! Sada se osećate odmorno i poletno i svoju energiju želite da prenesete na druge, ali i da izgledate posebno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osim dobrog raspoloženja, želite da ponesete i neki novi komad garderobe koji će vas učiniti jedinstvenom. Odmah vam je na um pala elegantna haljina, a koju biste možda upotpunili sa šik blejzerom i na samom kraju poseban nakit koji će upotpuniti celokupan outfit!
Odabrali smo za vas neke modele koji će vas izdvojiti iz mase!

 

Asimetrična haljina učiniće vas drugačijom i naglasiće vaše atribute i ujedno sakriti nedostatke. U kombinaciji sa najfinijim satenom, naglašava šarm i otmenost.

 

Ljubav i moda/Promo
foto: Promo

Ovu crnu haljinu možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.290 rsd.


Kratki blejzer je fantastičan komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Daće vašem outfitu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite.

Ljubav i moda/Promo
foto: Promo

Crni blejzer sa diskretnim valovima možete naručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 2.790 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.
 

Asimetrične minđuše će vašem izgledu biti detalj zbog kog ćete zasijati. Romantična kombinacija osnove u zlatnoj boji sa kristalnim elementima i diskretnim biserima.

 

Ljubav i moda/Promo
foto: Promo

Asimetrične minđiše Blue Sky možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni 690 rsd.

 

* Celokupnu ponudu zanimljivih modela možete pogledati OVDE

makonda-tracker