da li vam se dopada?

Ima vrlo praktičnu haljinu koja je dobra za večeru, ali i za plažu: Ana Ivanović u ležernoj kombinaciji MAMI UZDAHE

0

Izabrala je vrlo efektnu kreaciju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivša teniserka Ana Ivanović neguje poseban prefinjen stil koji svi obožavaju. Ona često bira jednostavne komade koji su toliko efektni da svaka žena može da iskopira stil poznate teniserke. 

 

Međutim, Ana ume da izabere ponekad i komade u kojima ne možemo često da je viđamo na mrežama ili u javnosti i uspeva zadrži tu notu svedenosti i efektnosti. 

Bivša teniserka je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je pored njene lepote, u prvom planu bajkovita bela haljina sa dubokim izrezom i isto tako efektnim šlicem, pa je tako ova haljina istakla njen dekolte i izvajane noge, a zajedno naglasila njen neverovatan seksepil. 

 

Odabrala je da uz ovu kreaciju napravi mokre talase u kosi koji su dočarali atmosferu leta i odmora. Naravno bitno je skrenuti pažnju i na efektne puf rukave koji dodatno daju Ani upečatljiv izgled. 

 

Ovaj komad je u isto vreme i ležeran i elegantan i odlično se uklapa uz Anin karakter. Haljina je toliko višanamenska da je možete nositi u raznim prilikama, tj. ukoliko želite da idete na vačeru, na plažu ili pak da uživate u popodnevnom ručku. 

 

Da li vam se dopada ova kreacija?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

 

 

 

makonda-tracker