apsolutni hit

Njih ili VOLITE ili su vam ODVRATNE: Model papuča iz devedesetih se vraća, trendseterke su već poludele za njima (FOTO)

0


Pojedini modeli obuće koji su se nosili pre dvadesetak godina ponovo se vraćaju na svetsku modnu scenu.

foto: Look Studio/Shutterstock
foto: Look Studio/Shutterstock

Japanke sa platformom su tokom devedesetih godina bile apsolutni hit. Ipak, mišljenja o ovom modelu obuće su i tada, kao i sada podeljena.

 

I dok neke žene žele da ih imaju u svim bojama, nose ih i na suknje i na farmerke, pa čak i na trenerke, drugima se ni malo ne dopadaju.

 

 

Dakle, ukoliko ste ih volele davno, pre dvadeset godina imate razlog za radovanje, jer je ovaj model sada napravljen u mnogo raznih modela, a o bojama, e tek tu je prava pomama.

 

 

Bele i crne kao standard su naravno tu, ali s obzirom na to da se ove sezone nose drečave boje one u neon nijansama su definitivno letnji must have.

 

Njih savršeno možete iskombinovati uz gotovo sve odevne kombinacije, a ono što će mnoge posebno obradovati to je to što su one neverovatno udobne. Bilo da idete na plažu, šetnju ili jurite po gradu za svakodnevnim obavezama ovaj model japanki je savršen za ovo leto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NING (@ningchamchuen)

 

Ukoliko vam se one ipak ne dopadaju i ne bi ste ih nosili čak i da vam ih neko pokloni, izaberite neki od klasičnih modela i uživajte, jer japanke su papuče koje su uvek u trendu i predstavljaju obuću koja nikada ne izlazi iz mode.

 

 

makonda-tracker