veličanstvena

Ona ima 48 godina, IQ 152 i tu je da nas očara! Kejt Bekinsejl još jednom pokazala zašto joj NEMA RAVNE među slavnima

0

Holivudska glumica još od početka karijere nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada je pokazala jedno od najlepših izdanja otkad je poznajemo

foto: Stephen Coke / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Stephen Coke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanska glumica Kejt Bekinsejl spada u žene koje je nemoguće ne primetiti u bilo kojoj prilici.


Lepotica koju mnogi nazivaju i najinteligentnijom holivudskom zvezdom, budući da može da se pohvali koeficijentom inteligencije visokim čak 152, ima zavidnu filmsku karijeru i ne prestaje da niže uspešne role. Odlično se snalazi i u drami i u akciji, živi neopterećena tuđim komentarima i mišljenjem i ima na šta da se ponosi u karijeri.

 

Isto je i s njenim izgledom, koji bez sumnje spada u još jedan od Kejtinih velikih aduta i zahvaljjući kojem je ona dospela na vrh mnogih lista najlepših žena planete.


Kejt Bekinsejl, koja će krajem jula proslaviti 49. rođendan, pažljivo planira svoj jelovnik i opsednuta je jogom, zahvaljući čemu danas izgleda decenijama mlađe, a u svakoj prilici u kojoj se pojavi izgleda spektakularno.


Tako je bilo i na sinoćnoj dodeli Nacionalnih filmskih nagrada u Londonu, gde je Kejt nagrađena za svoju ulogu u akcionoj komediji "Jolt".

 

1 / 5 Foto: Ana M. Wiggins / Avalon / Profimedia


Bekinsejlova se na svečanosti pojavila u još jednom elegantnom izdanju u njenom prepoznatljivom stilu — u pitanju je srebrna kreacija pripijena uz telo, koja savršeno ističe njenu vitku figuru. Reč je haljini s potpisom velškog dizajnera Džilijana Mekdonalda, koja naglašava ramena, ima uske i duge rukave, maksi je dužine, a krasi je dublji šlic u prednjem delu.


Glumica je svoju odevnu kombinaciju upotpunila neobičnim metalik sandalama s platformama, čiji prednji deo krasi traka u obliku leptira raširenih krila, a ponovo se odlučila za jednostavan večernji mejkap.

 

 

makonda-tracker