POGLEDAJTE OVO

Žena Mila Đukanovića ZASENILA i kraljicu Leticiju: Lidija oduševila neobičnom haljinom na konferenciji u Španiji

4

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović sa suprugom Lidijom je prisustvovao transatlantskoj konferenciji koju je priredio premijer Španije Pedro Sančez.

foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC
foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Milo Đukanović se retko pojavljuje sa suprugom Lidijom na javnim događajima, pa njih dvoje zajedno uvek privuku pažnju.

 

Lidija i Milo su u braku od 1988. godine i imaju sina Blaža, o njihovom životu se jako malo zna, ali najčešće se piše da su se upoznali na košraci koju su oboje trenirali u mladosti.

 

Prva dama Crne Gore je zablistala u elegantnoj plisiranoj haljini i sve poglede privukla, zasenila je čak i kraljicu Leticiju. Lidija je ponela belu haljinu sa sivim detaljima koju je uklopila uz sandale sa taknim kaišićima, takođe u sivim nijansama.

Ona je uvek glavna tema kada se pojavi na javnim događajima sa suprugom, a njena diksretnost i svedenost u odevanju njaviše i privlače pažnju. Lidija je imala minimalnu šminku, a od nakita je ponela ogrlicu sa priveskom krsta. Što se tiče frizure, prva dama je uvila lokne i njena plava kosa se savršeno uklopila sa hladnim nijansama koje je ponela.

Poznato je i da Lidija Đukanović voli da nosi firmiranu garderobu, pa je ovog puta ponela haljinu marke Emilia Wickstead čija cena dostiže i 3.000 evra, a znamo da odevne kombinacije ovog brenda često nosi i Kejt Midlton. Elegantna torbica je pod potpisom brenda Dior, slična u crnoj boji košta nešto više od 4.000 evra!

 

 

makonda-tracker