da li vam se dopada?

Tako NEOBIČNO, a tako SEKSEPILNO: Od izdanja Neomi Kembel na Kanskom festivalu ZASTAJE DAH

0

Ona je odlučila da obuče vrlo interesantnu haljinu koja je u isto vreme sve pokrivala, ali i bila dovoljno otvorena da istakne njen deklolte. 

foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Supermodel Naomi Kembel pojavila se na crvenom tepihu na 75. filmskom festivalu u Kanu i sve pristune ostavila je bez daha svojom izazovnom kombinacijom. 

 

 

Ona se odlučila za vrlo neobičan stajling koji je privukao dosta pažnje i svi pogledi su bili usmereni ka njoj. Ona se odlučila za crnu Valentino haljinu sa dubokim deklteom za koju joj nije bio potreban grudnjak. 

 

Naomi Kembel
foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

 

Ova duga haljina neobično je dizajnirana tako da u potpunosti stavlja naglasan na vaš deklte, ali perije i donji deo haljine neverovatno su zanimljivi tako da ova kracije pored Naominog fenomenalnog izgleda nije mogla ostati neprimećena. 

 

1 / 4 Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

 

Na ramenima ima neobične bež mašnice koji se i nisu baš slagali sa dizajnom kreacije, ali je manekenka odlučila da ih ponese. Na sve je dodala i crne cipele, ali i efektnu dijamentsku ogrlicu sa plavim kamenom koja je dodatno začinila ovo njeno pojavljivanje na crvenom tepihu.

 

Kako vam se dopada njen izgled?

 

Podsetimo da je Naomi imala težak put da dođe do današnje slave, ali njenu karijeru pratili su i brojni skandali. 

 

Naomi je postala poznata i po njenim ispadima zbog nekontrolisanog besa, te je često izazivala fizičke i verbalne sukobe, asistentkinju je gađala mobilnim telefonom, pljunula je čuvara koji je nije prepoznao, svoju najbolju prijateljicu Ivon Skio je pretukla toliko da je ona završila u bolnici,a spremačici je razbila glavu zbog čega je dobila pet dana društveno korisnog rada i skupljala je smeće po Njujorku.

 

 

makonda-tracker