da li se vama dopada?

I ona misli da sa ovim stajlingom NEMA GREŠKE: Anastasija Ražnatović ima RECEPT za SUPERTRENDI autfit

4

Mlada pevačica je izabrala proverenu kombinaciju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović otkako je postala aktivna na estradi neprestano je tema medija i svi je prate u stopu. Pažljivo se prati svaki njen korak kao i kombinacije koje ona redovno deli na Instagramu. 

 

Nedavno je autfit na otvranju njenog lokala privukao dosta pažnje, pa su se društene mreže usijale zbog njenog stajlinga. 

1 / 4 Foto: Ana Paunković

 

Sada smo za vas izdvojili još jednu njenu upečatljivu kombinaciju koju je Anastasija nosila. U pitanju je dobro poznat tandem - mala crna haljina i crveni ruž. 

 

Dakle, odlučila se za veoma kratku crnu haljinu sa karnerima koja je u potpunosti uspela da istakne njene vitke noge na koje je verovatno i želela da stavi akcenat i naglasi seksepil. 

 

Haljina je tako dizajnirana da naglašava i njen dekolte, ali taman toliko da to izgleda vrlo pristojno i lepo. 

 

 

Na sve ovo dodala je i crne cipele koje su napred imale zanimlji srebrni detalj koji se uklapao uz njen nakit, odnosno sat, prstenje i minđuše. Kako bi dala još jedan efektan pečat svom izgledu pevačica se odlučila i za crveni ruž koji se fantastično uklopio u celi autfit, a tu je bio i naglašen ajlajner koji je bio kao višnjica na torti. 

 

— Ne može se pogrešiti sa malom crnom haljinom i crvenim ružem — napisala je Anstasija. 

 

 

Da li se vama dopada njena kombinacija?

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker