da li se vama dopada?

Crvenom i belom nijansom objasnila šta je moda: 7 stajlinga Konstrakte koji su RASPAMETILI svet

0

Uspela je da samo sa dve nijanse napravi revoluciju. 

foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia
foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

Umetnica Ana Đurić Konstrakta nastupiće u finalnoj večeri 66. Pesme Evrovizije sa pesmom "In corpore sano" kada će cela Srbija navijati da ona zauzme što bolji plasman, odnosno pobedi. 

 

 

Ona je od samog trenutka kada je stigla u Torino privukla dosta medijske pažnnje, što svojojm pesmom tako i svojim stajlinzima koji se neprestano komentarišu. Ono šta je upečatljivo jeste da se Ana na svim medijskim događajima pojavljuje u beloj garderobi sa crvenim detaljima, samo se na evrovizijskoj promociji u Izraelu pojavila u crvenoj haljini sa belim detaljima.

 

Stajling u prvoj polufinalnoj večeri 

 

Konstrakta je u prvoh polufinalnoj večeri nosila dosta zanimljiv stajling, odnosno, moglo bi se kazati, unapređenu verziju kombinacije koju je ona nosila na festivalu "Pesma za Evroviziju 22". Dakle, bila je obučena u belu garderobu koja se sastoji od bluze koja ima istaknute naramenice, pri čemu u džepu ima buket cveća i prikačen zlatni krstić. 

 

Zatim na rukama ima zlatno prstenje, a na nogama čuvene borosane koje su sepcijalno za njen nastup stigle iz Hrvatske. 

 

Konstrakta, Ana Đurić Konstrakta
foto: EPA/Alessandro Di Marco

Prisetimo se i njenog stajlinga sa nacionalnog takmičenja za predstavnika na Pesmi Evrovizije gde je ona nosila bele patike i nešto klasičniju košulju. Jedno od učitavanja njenog stajling govori o tome da je ona belu odeću izabrala zato što podseća na medicinsku uniformu. 

 

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: © ATA IMAGES

Trikizni tepih

 

Na tirkiznom tepihu Konstrakta se pojavila takođe beloj kombinaciji, po kojoj je i postala prepoznatiljiva.

 

Ipak, ovog puta njene šiške, po kojima je bila upamćena, bile su začešljane na stranu, a pevačica je na glavu stavila i simpatičnu belu kapicu.

 

Ovo se savršeno uklopilo sa njenom izrazito crnom kosom i crvenim cipelama na špic.

 

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

 

Kako bi se u potpunosti uklopili u čitav koncept, članovi njenog tima su bili obučeni u crno, sa belim detaljima i nakitom koji je ženskom delu tima davao posebnu magiju.

 

Konstrakta je svojim šarmom pokupila simpatije voditeljskog para, a čim se pojavila voditeljka Karolina Bi Domeniko je pohvalila Konstraktin stil.

 

— Oh, kakav stajling — bila je oduševljena voditeljka.

 

1 / 4 Foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

 

Stajling na predevrovizijskom koncertu

 

Ona se na ovom događaju pojavila u takođe beloj garderobi, ali ovoga puta je kosu vezala u punđu i obukla predimenzioniranu košulju na koju je dodala zlatnu ogrlicu. Na sve ovo je obukla i dugu belu suknju ispod koje su se videle njene bele patike koje su upotpunile njen stajling.

 

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Youtube Printscreen

 

Pres konferencija 

 

Za ovaj događaj ona je izabrala da obuče predimenzionirane pantalone čija je cena oko 23.500 dinara, a uz njih je uklopila pamučnu belu majicu ka kojoj je zlatnim slovima pisalo "je**ga" jednog domaćeg brenda koja vredi oko 2.400 dinara. Na sve je dodala i crvenu okruglu torbu koju je vezala oko struka, a njena vrednost doseže do 22.800 dinara, piše Kurir. 

 

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Youtube Printscreen

Ispraćaj u Torino

 

Umetnica je za ovaj događaj u Srbiji odabrala da obuče bele pantalone, isto tako predimenzioniranu belu košulju koja je imala na levoj strani izvezeno srce. Videle su se i njene bele patike, a kosu je uplela u kiku. Takođe je imala i beli mantil koji je upotpunio ovu njenu kombinaciju.

 

1 / 5 Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

 

Gostovanje u Hrvatskoj 

 

Ana Đurić je izabrala za gostovanje u Hrvatskoj zanimljivu kombinaciju koja je sastavljena od prilično širokih beličastih pantalona koje su dizajnirane od zanimljivog materijala. Odlučila se i za majicu kratkih rukava koja je isto tako bila šireg kroja. Crveni detalji su bili njen ruž i lavor koji je ponela na nastup. 

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen

 

Promotivna turneja u Izrael 

 

Prvi put su svi mogli da na javnom nastupu umetnice Konstraktu vide u kombinaciji gde ne dominira bela, nego se odlučila za crvenu haljinu sa beliom pederušom, belim patikama i čarapama. 

 

1 / 2 Foto: Youtube Printscreen

 

 

makonda-tracker