bez greške

Jednostavan stil o kom Evropa danas bruji: Georgina Rodrigez u 6. mesecu trudnoće oduševila svedenim izdanjem

0

Verenica jednog od najboljih fudbalera u istoriji Kristijana Ronalda podržala je sinoć svog dragog na važnoj svečanosti u njegovu čast, a za tu priliku odabrala je klasičan i odmeren autfit

foto: Backgrid USA/Profimedia
foto: Backgrid USA/Profimedia

Manekenka Georgina Rodrigez i fudbaler Kristijano Ronaldo u oktobru su saopštili da će postati roditelji blizanaca, a lepu Argentinku od tada nismo imali priliku da vidimo za javnim događajima.


Ona je sada napravila izuzetak, kako bi podržala svog dragog na svečanosti koju je organizovala FIFA, koja mu je uručila specijalnu nagradu nakon šo je postao igrač s najviše postignutih golova u istoriji međunarodnog fudbala.


Vrlo posebna narada za jedinstvenog fudbalera — rekao je predsednik ove organizacije Đani Infantino.

 

Prelepa je... — rekao je Ronaldo posmatrajući svoju nagradu. — To je bio san. Nikad nisam mislio da ću postići ovaj rekord, da ću dati 115 golova.


Uz Kristijana su sve vreme bili najstariji sin Kristijano Mlađi i izabranica Georgina, koja je još jednom pokazala zašto ukrade pažnju svih prisutnih gde god da se pojavi!

 


Pelepa Georgina odabrala je za ovu priliku vrlo jednostavan autfit koji je još jednom potvrdio teoriju da je manje više kada je moda u pitanju, jer bi bilo koji dodatni detalj narušio sklad njene odevne kombinacije. Ona se odlučila za jednostavan crni kaput do kolena i crnu haljinicu iste dužine, a sve je uptpunila kožnim salonkama crne boje. Čitav stajling zrači otmenošću, a Georgina je birala komade koji prate liniju tela i omogućavaju joj se da oseća komotno dok izgleda vrlo elegantno. Njen trudnički stomačić, koji je nešto veći jer nosi blizanci, nije bio toliko primetan zbog crne boje odevne kombinacije, ali ga je Rodrigezova ponosno isticala dok je pozirala.


Ona je, inače, u ruci držala svoj omiljeni model torbe — Hermès Birkin, koju ima u raznim bojama i varijantama, a Georgina se odlučila za crnu tašnu, dok celokupan utisak pojačavaju viseće minđuše.
 

Lepotica je Ronaldu na Instagramu čestitala na nagradi, istakavši:

 

Neka te Bog i dalje blagosilja, ruku pod ruku s nama. Ti si jedinstven i hvala što si nam pružio toliko radosti i naučio nas šta je istrajnost i posvećenost. Volimo te, tata.

 

 

makonda-tracker