ISTANČAN UKUS

U ovako zavodljivom izdanju je nikada nismo videli: Sloboda Mićalović u BELOM kompletu za sve prilike (FOTO)

2

Glumica je dobila na hiljade lajkova za ovaj stajling, a on se može poneti za sve prilike. 

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Glumica Sloboda Mićalović važi za jednu od najsofisticiranijih žena sa naše javne scene, a neretko se ističe minimalističkim stilom, tolaetama tamnih boja, jednostavnim krojevima i retro kombinacijama.

 

Godinama nije menjala svoj javni imidž, nije od dama koje van scene eskperimentišu modnim izražavanjem, te je najčešće možemo videti sa jednostavnom frizurom i bez šminke.

 

No, pratioce na društevnim mrežama iznenadila je izazovnom, otmenom odevnom kombinacijom, a u pitanju beli komplet ispod kojeg se suptilno nazile čipkasti top.

 

Sloboda je odabrala beli - oversajz sako, duboke pantalone širokog kroja, a njeno poziranje mnogi su uporedili sa manekenskim za potrebe modnog editorijala.

 

Pratioci su ostali bez teksta ovom transformacijom, a jedan od komentara posebno je oduševio glumicu.

 

 — Gledam ove slike i nekako kao da u mene ulazi ona Sloboda Mićalović dama, puna umetnosti. Zvezda koja kao da sama daje ovom nebu posebnu svetlost i draž. Na samo tvoje ime se ustaje i oseća se ponos koji vlada u samim ljudima. Hvala za posebnost  — napisala je glumičina poznanica, a potom joj je svetska zvezda Monika Beluči poslala emotikone srca.

 

Mićalovićeva je trenutno okupirana mnogobrojnim profesionalnim angažmanima, a pored druge sezone serije "Tajne vinove loze", posvećena je snimaju filmova "Vreme smrti" i "Princ Ratko srpski".

 

 

 

 

makonda-tracker