kako vam se čini?

Ni Fendi nije imun na njen šarm: Tamara Kalinić oduševila ljubitelje mode neobičnom zlatnom torbicom za posebne prilike

1

Kalinićeva ne prestaje da intrigira modne znalce svojim odevnim kombinacijama, a ovaj aksesoar nije za svakoga.

foto: Instagram
foto: Instagram

Najpriznatija sprska blogerka Tamara Kalinić godinama je jedna od muza eminentnih modnih kuća, a njen istančan ukus, uverljive lokacije i harizma od svakog luksuznog komada načine istinski trend, za koji su dame širom sveta spemne da odvoje nekoliko hiljada dolara.

 

Nakon nezaboravnih putovanja u Majami, London, Italiju, Portugal, Tamara je odlučila da najnoviju kolekciju akseskoara luksuznog brenda "Fendi" dočara baš u Milanu.

 

Zlatna torbica prepoznatljiva je po lakovanom sjaju i nepravilnom luku na prvi mah podseća na retro nesesere kakve smo mogli da vidimo tokom šeszdesetih godina, a prepoznatljive zlatne alke sa "Fendi" znakom Kalinićevoj su se posebno dopale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Uz ove specifične aksesoare odabrala je lepršavu belu haljinu sa tamnim printom, maslinastu jaknicu i zlatne sandale koje su dale na eleganciji.

 

Stajlingom je zaintrigirala mnoge modne kritičare koji joj neretko poručuju da žena od stila, ali neretko imaju negativne komentare na Tamarinu firzuru, a oni se odnose na dužinu kose, jer bi joj duži bob stajao izvanredno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

makonda-tracker