(foto)

Može se nositi kao venčanica — ili za utisak GRČKE boginje: Kejt Bekinsejl priredila GLAMUROZNI modni spektakl u Londonu

0

Kejt Bekinsejl pojavila se na dodeli filmskih nagrada u Londonu i postigla superefektan utisak svojim modnim odabirom

foto: Gary Mitchell /Landmark Media, News.com, Profimedia
foto: Gary Mitchell /Landmark Media, News.com, Profimedia

U Londonu je održana 24. dodela Britanskih nezavisnih filmskih nagrada (BIFA), a kako to obično biva, lica iz sveta poznatih nisu propustili priliku da prisustvuju ceremoniji i prošetaju crvenim tepihom.

 

 

Pored Aleše Dikson i Eme Korin, slavna dama koja se svakako izdvojila modnim odabirom i utiskom jeste — očaravajuća Kejt Bekinsejl.

 

Svi pogledli bili su uprti u jednu od najlepših holivudskih diva, koja je plenila u beloj haljini koja bi zasigurno mogla da prođe i kao venčanica!

 

Bele haljine specifične su zbog boje koja nas uvek asocira na nevestu, ali ova se izdvaja i po kroju, i po detaljima — samim tim, nema sumnje da bi definitivno osigurala najefektniji utisak kao odabir za svadbu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia, SplashNews.com/Splash

 

Kejtina haljina prati liniju tela, uska je i savršeno ističe njenu figuru, dok u predelu ramena ima svojevrstan plašt, koji seže do dubine glumičinih leđa. Uz to, fenomenalan detalj u vidu metalik srebrnih rukava, ukrašenih draguljima, čini haljinu još efektnijom. Kreaciju potpisuje Jenny Packham, a odlično je uklopljen i nakit s potpisom A Perfiato & Lark & Berry.

 

 

Uz srebrne sandale i klač crnu torbicu, Kejt je izgledala poput grčke boginje!

 

 

 

makonda-tracker