mudro kombinuje

Ne zna se da li je bolji KAPUT ili HALJINA: Danska princeza Meri u još jednoj kombinaciji kakvu bi nosila i Kejt Midlton

1

Elegantna danska princeza Meri uvek ima kombinaciju za svaku priliku, a ne stidi se ni modne reciklaže — i uvek uspe da postigne najbolji mogući utisak

foto: hbgbild / MEGA, Mega agency, Profimedia
foto: hbgbild / MEGA, Mega agency, Profimedia

Princeza Meri od Danske, pored vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton i kraljice Leticije od Španije, važi za jednu od najbolje stilizovanih dama u svim kraljevskim porodicama. Baš kao i pomenute Kejt i Leticija, i princeza Meri ne preza od toga da nekoliko puta ponese već viđene odevne komade, a modna reciklaža uvek bude primećena i veoma efektna!

 

 

Danska princeza uslikana je sa svojim naslednicima, princezom Izabelom i blizancima Vinsentom i Džozefin, pri odlasku na balet Snežna kraljica u Tivoliju, u Kopenhagenu. 

 

Danska kraljica Meri, Princeza Meri, Princeza Meri od Danske
foto: hbgbild / MEGA, Mega agency, Profimedia

 

Prefinjena princeza još jednom je pokazala zašto ima titulu jedne od najbolje obučenih "kraljevskih dama". Baš u stilu snežne kraljice, Meri od Danske ponela je dugačak beli kaput koji bi većina žena rado videla u svom ormaru. S obzirom na to da je bele boje, malo ko bi se odlučio da ga nosi, ali rizik vredi jer garantuje utisak! Ovaj kaput nosila je i prošle godine na jednom diplomatskom prijemu, i to uz  haljinu koju smo na njoj videli još 2019. godine. U pitanju je mala crna haljina koju potpisuje Oskar de la Renta — svečani model s bisernim aplikacijama na kragni. 

 

 

Uz ovakav stajling fenomenalno su se uklopili i klač torbica s potpisom Dajane fon Furstenberg, kao i klasične crne čizme s potpeticom.

 

 

 

makonda-tracker