smart casual

Farmerke zamenite ― SAMO NJIMA! Pantalone Dakote Džonson koje čine da svaki autfit izgleda I SKUPLJE i TRENDI

0

Lepa glumica u poslednje vreme češće nego inače privlači pažnju svojim stilom. Nakon sezone crvenih tepiha ivratila na njujorške ulice i ― ostavila na bez daha

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Dakota Džonson jedna je od holivudskih princeza ― od majke Melani Grifit i oca Dona Džonsona nije moglo ni da ispadne drugačije!


Ona je rasla pored superslavnih roditelja i naučila mnogo toga o filmskoj industriji, glumi, ali i o stilu, pa ne čudi što u poslednje vreme često privlači pažnju svojim modnim izborima. Nakon niza elegantnih haljina koje pokazuju njenu najseksepilniju stranu, Dakota se u Njujorku pojavila u autfitu koji zrači samopouzdanjem na sasvim drugačiji način.

 

Glumica ovih dana promoviše svoj novi film The Lost Daughter, a na putu ga jednoj od poslobnih obaveza na Menhetnu ona je uhvaćena stilizovana tako da će bez sumnje inspirisati sve kojima se dopada nešto formalniji stil (i njegov miks s modnom ležernošću!). Ona je prošetala pred foto-reporterima u klasičnom kariranom blejzeru italijanske modne kuće Gucci kojim dominiraju sivi, crni i krem tonovi, a kombinovala ju je s najobičnijom belom majicom. Komad koji je nama privukao posebnu pažnju su, međutim, pantalone, koje potpisuje poljska dizajnerka Magda Butrim.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Poslovni stil i te kako se već neko vreme uspešno ušunjava u street style kombinacije, ali se čini da s popularizacijom ženskih odela proteklih godina sve češće viđamo neki vrlo elegantan sako u spoju s pocepanim farmekama i patikama, odnosno poslovne pantalone s običnim majicama. Konkretan model koji je Dakota odabrala je vrlo upečatljiv jer ima uzak struk, širi je u predelu kukova, a potom prati liniju noge. Jedva vidljive srebrne prugice na braon vuni stvaraju sjajan efekat, a iako pantalone izgledaju na prvi pogled kao da su pozajmljene iz muškog garderobera, one odišu ženstvenošću.


Za one koje su se dopale Džonsonovoj potrebno je odvojiti čak 870 dolara, ali mnogo je pristupačnih varijanti u prodavnicama svake jesenje sezone, a interesantno je kako ih je glumica kombinovala: s papučama s visokim štiklama koje podsećaju na stil devedesetih. Budući da je obuća izrazito svetlobraon boje, ponela ju je sa crnom torbicom brenda Gucci koji krasi vez s detaljima u nijansama sličnim onima na papučama.


Ako nas pitate, čista desetka!

 

 

makonda-tracker