predivna

GUČIJEVO remek-delo posuto KRISTALIMA: Dakota Džonson u jednoj od najlepših haljina ČITAVE Mostre

0

Lepa glumica Dakota Džonson u Veneciji je prisustvovala premijeri filma "Izgubljena ćerka" i u Gučijevoj haljini sasvim očarala prisutne

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prvog dana septembra otvoren je 78. Međunarodni filmski festival u Veneciji, a "Kraljica Jadrana" ovih dana dočekala je brojne svetske zvezde. Osim fanova sedme umetnosti i kulture, ovaj festival prava je poslastica i za zaljubljenike u modu. Mada festival traje do 11. septembra, prva tri dana donela su pravu modnu bajku na crvenom tepihu.

 

Sinoć je na 78. Mostri održana i premijera filma "Izgubljena ćerka", u kome glumi Dakota Džonson, proslavljena glumica i ćerka Melani Grifit i Dona Džonsona. Kako se navodi, priča "Izgubljene ćerke" prati ženu čije letovanje dobija mračan preokret kada je njena opsesija mladom majkom natera da se suoči s tajnama iz prošlosti.

 

Dok čekamo da vidimo radnju ovog filma, primetimo kako je na premijeri izgledala Dakota Džonson, koju je stilizovala Kejt Jang.

 

Lepa glumica i zvezda filma 50 nijansi sive potpuno je zablistala u remek-delu modne kuće Guči

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ona je ponela poluprovidnu glamuroznu toaletu opšivenu brojnim kristalima. Srebrna haljina cela je prekrivena resama, seže do poda, ima suptilan dekolte i naglašene naramenice. Oko struka ima srebrni pojas koji naglašava Dakotin vitki struk, a čitava kreacija bogata je kombinacijom resa i kristala. Odaje se utisak da bi svakog trenutka mogla da otkrije previše, a, zapravo, je superefektna. Ovaj izgled čini perfektan spoj smelog i sofisticiranog, a sve je upotpunila zlatnim sandalama.

 

Dakota glumi u filmu sa Olivijom Kolman, Piterom Sarsgardom, Edom Harisom i Polom Meskalom, a u pitanju je rediteljski debi Megi Džilenhol.

 

 

makonda-tracker