jednostavno predivna

Fashionista kakva je ona MORA da ima ovaj MODNI KLASIK: Tamara Kalinić dobila torbicu inspirisanu ― ledi Dajanom!

1

Prošle godine smo pisali o Diorovoj kolekciji Lady, koju čine torbe inspirisane pokojnom princezom Dajanom i njenim stilom, a među retkima koji mogu da se pohvale da su vlasnice ove tašne je i naša influenserka!

foto: Instagram
foto: Instagram

Najuspešnija srpska influenserka danas je Tamara Kalinić, koja sarađuje s najprestižnijim svetskim brendovima, a jedan od njih je i slavni Dior! Zato ne čudi što je Srpkinji s adresom u Parizu upravo iz ove modne kuće stigao skupoceni poklon u vidu aksesoara kojim mogu da se podiče samo odabrani. Reč je o torbici Lady Dior, a Tamara je na Instagramu objavila unboxing video u kom je podelila lepe vesti sa svojim pratiocima i zahvalila se Dioru na ovako velikodušnom poklonu.


Tako sam srećna što ću dodati ovu neverovatnu torbicu Lady Dior svojoj kolekciji. Hvala vam na predivnom poklonu, moja Dior porodico ― napisala je influenserka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ona je dobila model D-Lite, koji se proizvodi u medium i large veličini i čija se cena meri u hiljadama dolara, a mi jedva čekamo da vidimo kako će je kombinovati!

 

Ipak, Tamara je i pre toga mogla da se pohvali jednim modelom iz ove serije, i to nešto suptilnijim modelom u potpunosti crne boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Tašne Lady Dior su deo limitirane serije unikatnih komada čiji su dizajn osmislile poznate umetnice iz svih delova sveta. Među njima su Džudi Čikago, Olga Tajtus, Žizela Kolon, Barti Ker...

 

 

 

makonda-tracker