(FOTO)

Po ukusu jedne od NAJLEPŠIH NA SVETU: Alesandra Ambrozio objedinila SVE LETNJE trendove u JEDNOM STAJLINGU

2

Prelepa manekenka Alesandra Ambrozio prošetala je u Malibuu vruće letnje trendove i ukombinovala ih na najbolji mogući način!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brazilska manekenka Alesandra Ambrozio uslikana je ispred restorana Nobu u Malibuu, i to u društvu svog momka Ričarda Lija. Jedna od najpoznatijih Viktorijinih anđela odabrala je stajling bez greške za letnji dejt sa svojim dragim.

 

Bilo da je u pitanju street style ili crveni tepih, Alesandra uvek izgleda fenomenalno. Ovog puta odlučila se za potpuno zeleni stajling. Nema sumnje da ni zelena boja nije slučajna, jer upravo ova nijansa je glavni letnji adut.

U pitanju je haljina zanimljivog kroja; ovaj model izgleda kao sastavljen od topa s dugim rukavima i midi-suknje sa visokim strukom, a tu je i skroz efektan prorez. Od aksesoara, tu su zlatne oglice, minđuše i crossbody supertrendi tašnica.

 

Kad je obuća bila u pitanju, odlučila se za Botega Veneta papuče s visokom potpeticom, izrađene od prave rafije, koja je potpuni hit! Ne samo što su torbe od rafije must have, to isto važi i za obuću. Sudeći po sajtu Farfetch, Ambrozio ih je platila 1376 dolara. Prirodni materijali definitivno jesu neizbežni ovog leta, a to je zbog toga što odmah daju poseban izgled i ležernosti, asociraju na more, plažu i opuštanje.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Papuče sa potpeticama ove sezone su jedan od najpopularnijih modela obuće, kako zbog praktičnosti, tako i ujedno i kežual i elegantne note. Nošene su još devedesetih, dvehiljaditih, a nova era dala im je novo ruho!

 

 

makonda-tracker