njen stil

SVILA, SEKSEPIL, NAJČUDNIJA MASKA DO SAD! Alesandra Ambrozio IMPRESIONIRALA Malibu stajlingom za porodičnu večeru (FOTO)

0

Ona važi za jednu od najlepših žena sveta, te ne čudi što je stalno na meti paparaca, a poslednje fotografije i te kako su privukle pažnju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brazilska manekenka i foto-model Alesandra Ambrozio uslikana je u Malibuu na večeri sa decom i bivšim partnerom Džejmijem Mejzurom.

 

Ovaj Viktorijin anđeo važi za jednu od najlepših žena sveta, te ne čudi što je stalno na meti paparaca - a poslednje fotografije i te kako su privukle pažnju!

 

Naime, Alesandra je na porodičnu večeru krenula u seksepilnoj nude svilenoj haljini, a umesto maske u doba pandemije, nosila je - svileni šal! Time se svrstala u one modne znalce koji kao masku koriste najrazličitije aksesoari kako bi bili šik i primećeni. Alesandra je ponela kožnu torbicu preko ramena u braon nijansi i sandale "gladijatorke", a od hladnoće se zaštitila pletenim belim kardiganom. Isto tako, od budnih očiju paparaca štitila se i naočarima za sunce, uprkos tome što je uslikana uveče.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker