umetnica u svom poslu

Kako se doterati na NOĆNI IZLAZAK NA LETOVANJU? Tamara Kalinić ima najmanje dva SPEKTAKULARNA odgovora

2


Kraljica srpskih influenserki iz dana u dan nas oduševljava svojim modnim izdanjima, a za njen stil nema opuštanja niti grešaka čak ni na odmoru

foto: Instagram
foto: Instagram

Svetski poznata influenserka Tamara Kalinić ostavila je iza sebe turbulentan period: nakon odmora u Beogradu, ona je zatekla opljačkan stan u Parizu, da bi se ubrzo uputila na Međunarodni filmski festival u Kanu, pa na italijansko ostrvo Kapri.


Kratak predah i eto Tamare već na Ibici, odakle je više puta pozdravila svoje pratioce, naravno, stilizovana za desetku, kako smo od nje i navikli. Ipak, nisu samo kupaći kostimi privukli pažnju, kako to obično biva s poznatim ličnostima na letovanju — popularna trendseterka više puta je pozirala i u odevnim kombinacijama koje nisu rezervisane za plažu i oduševila zaljubljenice u modu koje je prate.

 

Lepa Srpkinja najpre je pozirala u vrlo efektnoj maloj crnoj haljini neobičnog kroja, koja u prvi plan stavlja grudi, a ima dugačke i poluprovidne rukave. Uparila ju je s bež sandalama zanimljivog dizajna, a ključni komad je minijarturna Hermes Birkin torbica crne boje, samo jedna iz Tamarine raskošne kolekcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


U pitanju je efektna kombinacija savršena za noćni izlazak na letovanju, a Kalinićeva nam je potom pokazala i jedan autfit koji možemo lako da zamislimo i u noćnom provodu i tokom šetnje na odmoru. Reč je o maksi-haljini crvene boje i tankih bretela koja je ukrašena belim i roze delovima tkanine i vrlo je praktičan letnji komad za najviše temperature.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Tamara je odlučila da je spoji s bež torbicom i japankama s platformom i poručila:


Spremna za grad!

 

 

makonda-tracker