(FOTO)

Kežual, sportski, uz poseban NAKIT: Ovim izdanjem je Jelena Đoković poslala podršku Novaku i srpskim OLIMPIJCIMA

6

Iako je dugo nije bilo na društvenim mrežama, Jelena Đoković je imala posebnu poruku za srpski olimpijski tim, a svaki detalj njenog izdanja je pažljivo odabran

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera Novaka Đokovića, oglasila se na društvenim mrežama i poslala poruku podrške i motivacije predstavnicima Srbije na Letnjim olimpijskim igrama u Tokiju.

 

Novakove supruge nema na društvenim mrežama već neko vreme, a poslednji put smo je videli u Parizu, kada je teniseru pravila društvo tokom učešća na Rolan Garosu. Svojom poslednjom objavom upravo je Novaku čestitala titulu na ovom turniru!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Sada je rešila da pošalje podršku povodom Olimpijskih igara, ali na poseban način. Ona je pozirala u opremi za vežbanje, brenda NunéMoné, što je zapravo marka odeće a jogu. Jelena se uslikala u topu za vežbanje, a sportsko i kežual izdanje bilo je u skladu sa prilikom.

 

Veliku pažnju privukla je i Jelenina ogrlica, sa logoom Novaka Đokovića. Taj logo ima nekoliko značenja. Najpre, sadrži slovo alfa, prvo u grčkom alfabetu. Simbolika logoa bazirana je i na srpskoj tradiciji pisanja inicijala, a poznato je koliko je Novak vezan za svoju zemlju, kulturu i istoriju. Takođe, kada se pogleda izbliza, izgleda kao ptica u letu, što je metafora za snove i slobodu. 

 

 

Pozdravljam sunce, trčim sa vukovima, plešem pod zvezdama. Napred, Nole, napred, tim Srbija — napisala je Jelena.

 

 

makonda-tracker