učimo od najboljih

SMELO, ZABAVNO, U CENTRU PAŽNJE! 3 letnja autfita za svaki dan kojima je Marion Kotijar zadivila Kan

0

Francuska glumica očarala je modni svet na otvaranju Kanskog festivala, ali ništa manje oduševljenja nisu izazvale ni njene ležernije odevne varijante u kojima smo je viđali ovih dana

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prve kanske večeri, na premijeri njenog mjuzikla Anette, francuska filmska diva Marion Kotijar (45) sve je hipnotisala kada je na čuvene crvene stepenice zakoračila u metalik haljini modne kuće Chanel. Ovaj haute couture komad definitivno je stavio u prvi plan čuvenu glumicu, naročito u kombinaciji sa cipelama providne štikle i upečatljivim nakitom, ali daleko od toga da su Marion neophodni vrtoglavo skupi komadi i pomoć tima stilista da bi izgledala kao milion dolara.


Tako su i odevne varijante u kojima Kotijarovu viđamo u nešto manje formalnim i svečanim situacijama preplavile modne portale i društvene mreže, a ova tri izdanja definitivno su udobni i šik stajlinzi koje svaka žena može da kopira.

 

  • Statement komad + upečatljiva obuća

 

1 / 2 Foto: Profimedia


Prvog kanskog dana, i pre nego što smo je videli na crvenom tepihu, Marion je imala fotografisanje s ekipom s kojom je radila na filmu Anette. Pred brojnim predstavnicima medija ona se pojavila u odevnoj kombinaciji koju od glave do pete potpisuje Chanel, a ključni komad je bluza bez rukava zatvorenog okovratnika koju krase vrlo efektan print u prednjem delu i mašna istog dezena. Marion ju je kombinovala s pripijenim crnim šortsem i dubokim cipelama crno-bele boje koje odmah privuku pažnju.

 

  • Floralni dezen je uvek u modi

 

1 / 2 Foto: Profimedia


Drugog dana, fotoreporteri su primetili lepu glumicu u lepršavoj i laganoj haljini cvetnog dezena kojim dominiraju svetlozeleni tonovi, a tu je i poneki narandžasti detalj. U pitanju je model zemljanih tonova i rukava do laktova uz koji je Marion ponela bele zatvorene papuče koje podsećaju na klompe i vrlo šik torbicu s lančićem, a sve je zaokružila naočarima za sunce s belim okvirom.

 

  • Crno-bela haljina i neočekivani detalji

 

1 / 2 Foto: Profimedia


Na jednoj svečanoj večeri glumica se pojavila u crno-beloj dezeniranoj toaleti, a ona je ponovo odabrala model koji ne prati liniju tela i vrlo je praktičan za visoke letnje temperature. Ovakva haljina pogodna je i za dan i za noć, a Marion ju je svečanijim komadom napravila uz pomoć srebrnih cipelica oštrog vrha koje krasi jedan kaišić. Da sve bude još zanimljivije, tu je malo iznenađenje: mninijaturna torba roze boje!

 

 

makonda-tracker