modno savršenstvo

EVROPSKA BOGINJA STILA SE SPUSTILA NA CRVENI TEPIH! Šik haljinu kojom je Dajen Kriger očarala Kan morate da vidite

0

Nemačka glumica koja paralalno igra u najvećim holivudskim hitovima i u ostvarenjima evropske produkcije još jednom je pokazala zašto spada u najelegantnije dame svetog filma

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Dajen Kriger za nekoliko dana će proslaviti 45. rođendan, koji će po svemu sudeći provesti u Francuskoj, budući da je jedna od gošći druge večeri Međunarodnog filmskog festivala u Kanu.


Nemica koja se predstavila svetskoj publici ulogom lepe Jelene u "Troji", a potom ostvarila brojne uloge u najvećim filmskim hitovima poput "Nacionalnog blaga", Tarantinovih "Prokletnika" i "Bezimenih", sinoć je bila jedna od vodećih zvezda na crvenom tepihu pred premijeru francuske drame Tout s'est bien passé. Budući da je jedna od retkih poznatih dama koje ne koriste usluge stiliste, njeni modni odabiri se uvek željni iščekuju, a ni ovog puta nije razočarala!


Krigerova je oduševila u izdanju koje modni portali opisuju kao "got balerinu", a reč je o efektnoj haljini sa suknjom od više slojeva tila i poluprovidnim halternek gornjim delom. Tanke trake pridržavaju strateški sečen gornji deo, dok se iza leđa ukršataju u oblik slova X. U pitanju je toaleta brenda Armani, uz koju je Dajen odabrala vrlo romantičnu frizuru u stillu starih holivudskih diva, i dodala joj crnu mašnicu u kosi.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Što se tiče nakita, Dajen se opredelila za luksuzni brend Chaumet, i to kolekciju Ciels de Chaumet, koju karakterišu raznobojnost, lepršavost i neobična rešenja.

 

 

 

makonda-tracker