anketa

Francuski šik vs. holivudski glamur: Marion Kotijar i Džesika Čestejn u modnom klinču koji je razoružao Kan

0

Dve glumice koje spadaju u najlepše žene današnjice prisustvovale su otvaranju Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, a obe su odabrale vrlo zanimljiva izdanja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mi jednostavno ne možemo da odlučimo koja je glumica bila najbolje odevena prve kanske večeri!


Francuska glumica Marion Kotijar (45), koja uz Adama Drajvera igra u mjuziklu Annette, bila je među prvim svetskim zvezdama koje su prošetale crvenim tepihom Kanskog festivala ove godine. Učinila je to u metalik haljini kakva definitivno nije tipičan komad koji se bira za ovakve prilike, a donosi ono na šta smo od Francuskinja navikli: hrabrost, originalnost i zanos.


Kotijarova je, naime, ponela toaletu modne kuće Chanel, i to haute couture! U pitanju je haljina čiji je korset pripijen uz telo, ukrašen jednom poluprovidnom trakom koja se pruža preko ramena, a sečena je u predelu struka, odakle suknja pada ravno, uz dodatak ljupkog ukrasa. Marion je uz nju ponela mat srebrne salonke s providnom štiklom, a uz zalizanu kosu sjajno su izgledale viseće minđuše u obliku tankog pravougaonika i jednostavna šminka.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Njena koleginica iz Sjedinjenih Američkih Država Džesika Čestejn, predstavila je Kanu najnoviji trend, kom nisu odolele ni Rijana, Kardi Bi, H.E.R i druge muzičke zvezde: mrežasti materijal! Ona je izgledala očaravajuće u crnoj toaleti od tila, čiji je dizajn krajnje neobičan — na prvi pogled to je obična balska haljina s korsetom i suknjom koja se od struka širi u oblik zvona. Kada je pogledate malo bolje, videćete da je površinski sloj providan, dok je ispod njega retka crna mreža, što je motiv koji smo ove godine videli na revijama najpopularnijih brendova kao što su Fendi, Balmain, Kenzo... Neobična haljina modne kuće Dior ukrašena je vezenim crnim talasima, koji daju na eteričnosti pri pokretu, a Džesika je tome dodala troslojnu dijamantsku oglicu uz koju su bili dovoljni romantičnih rep s puštenim šiškama i koralni ruž.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker