o, ne!

ODLIČNO IH SE SEĆATE, BESKRAJNO IH PREZIRETE: Najružnije patike na svetu su ponovo u modi — i opet će DOMINIRATI

0

U Srbiji je s ovim modelom bilo kao i u ostatku sveta — polovina zaljubljenica u modu ih je obožavala, polovina je bila zgrožena takvim trendom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada se Bijonse pojavila u spotu za pesmu Love on Top u patikama s ugrađenom štiklom koje potpisuje francuska dizajnerka Izabel Maran, mislili smo da je reč o još jednom komadu koji ćemo viđati samo na pistama i spotovima. Kad su ih ponele Rijana i Žizel, pomislili smo da je to jedan od onih ekscentričnih trendova koji će kružiti među poznatima i zaobići "obične" devojke.

 

Bijonse, Bekket patike
foto: Youtube Printscreen

Ipak, to nije bio slučaj — neobičan model po imenu Bekket koji ima i platformu, i podignutu petu, i "čičak"... Skoro sve što može da vam padne na pamet!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Folli Follie (@folli_follie)


One su podelile devojke, pa je deo bio očaran nesvakidašnjim rešenjima, dok je bio jedva čekao da ove patike izađu iz mode. Očigledno je ovih prvih bilo više — samo Maranova je prodala čak 200.000 pari Bekket patika, a gotovo da nije bilo brenda koji napravio svoju verziju patika s ugrađenom štiklom.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Kreatorka, koja je jednostavno zaljubljena u ovaj svoj dizajn i ističe da nikad nije poželela da se pozdravi s njim, vraća u modu neobične patike, ali s novim imenom — Balskee.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOARDMINDED (@boardminded)

 

Nova vezija sada već čuvenog modela ima platformu visine pet centimetara, prodaje se u crnoj, zelenoj, beloj, žutoj i crvenog boji, a njihova cena iznosi čak 770 dolara.

 

 

Nema sumnje da će i high street i high end brendovi požuriti da nam ponude slične patike, kao ni da će one ponovo izazvati različite reakcije. Hoćete li vi nositi nešto slično?

 

 

makonda-tracker