ODAVNO JE NISMO VIDELI OVAKVU

POKLONILA SE BEOGRAĐANIMA STILIZOVANA ZA DESETKU: Milena Radulović ponovo blista na crvenom tepihu

4

Nakon teških i prelomnih trenutaka u svom životu, jedna od najtalentovanijih srpskih glumica predstavila je srpskoj publici svoj novi film

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U beogradskoj Kombank dvorani sinoć je premijerno prikazan film Superdeep, rusko ostvarenje u režiji Arsenija Sjuhina u kojem glavnu ulogu tumači naša Milena Radulović.


Lepa i nadarena Milena, koja je nedavno zadivila Srbiju, region i Rusiju hrabrim javnim istupanjem i prijavljivanjem svog nekadašnjeg učitelja glume za silovanje, vratila se onome što najviše voli: svom poslu, i to u velikom stilu!


Glumica, koja je na premijeru stigla u pratnji roditelja, pojavila se u midi haljini vrlo blede nijanse roze boje čiji gornji deo krase brojni volani, dok su rukavi 3/4 dužine zvonasti i ukrašeni izrezima. Što se tiče obuće odabrala je kratke i vrlo efektne čizme-sandale cvetnog dezena, a sve vreme je na licu — s razlogom — imala ponosan osmeh. Milenu ne viđamo često na crvenom tepihu, ali je poznata kao neko ko uvek donese značajnu dozu glamura.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Radulovićeva u filmu Superdeep, ambicioznom projektu za kojem na sajtu IMDb stoji da je snimljen s budžetom od skoro dva miliona dolara, igra epidemiološkinju Anu Fjodorovu, koja sa specijalnom vojnom jedinicom ima zadatak da otkrije uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje. Ispod tla se, naime, čuju misteriozni glasovi koji podsećaju na vrisku i jauke velikog broja ljudi, a u pitanju je najveća pretnja s kojim se čovečanstvo suočilo...

 

 

makonda-tracker