šta biste joj vi rekli?

TRI AUTFITA, JEDNA PRELEPA ŽENA: Neodlučna Ana Ivanović traži od fanova modni savet — i izgleda KAO MILION DOLARA

0

Nekadašnja teniserka poznata je po istančanom modnom ukusu, a sada je pokazala nekoliko zanimljivih varijanti za svaki dan

foto: Ana Ivanović Instagram
foto: Ana Ivanović Instagram

Bivši svetski broj jedan u tenisu Ana Ivanović uživa u sportskoj penziji, porodičnom životu i drugačijoj svakodnevici od one na koju je navikla.


Ipak, ona i dalje vrednoo trenira i brine o svom zdravlju, pa izgleda jednako lepo i spremno da istrči na teniski teren, a uz to uspeva da ponese bilo koju odevnu kombinaciju koju zamisli. Budući da je poznata kao zaljubljenica u modu, naša Ana neretko deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama interesantne modne odabire koje je pripremila kako za specijalne prilike, tako i za trening, opuštanje uz dobru knjigu, igru sa sinovima Lukom i Leonom itd.


Ovog puta, Ana je na Instagramu podelila snimak na kom hoda dok se na njoj smenjuju različiti autfiti i privukla mnogo pažnje na ovoj mreži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Nekadašnja sportistkinja je potom objavila kolaž fotografija na Tviteru, za koje je pozirala u tri odevne varijante: spoju farmerki i braon džempera, potom kožnim pantalonama, bajkerskim čizmama i laganom belom mantilu, a u trećoj kombinaciji je beli mantil s reverima zamenila jednostavnim kraćim kapućim u boji senfa.

 


Neodluča sam danas. Prvi, drugi ili treći? Pomozite — napisala je naša teniserka.
 

 

makonda-tracker