bez greške

OVAKVE SANDALE SE NE VIĐAJU SVAKI DAN: Ana Ivanović u romantičnom izdanju koje inpiriše zaljubljenice letnji stil

0

Možda je već nekoliko godina teniska penzionerka, ali naša sportistkinja izgleda fit kao da će svakog trenutka istrčati na teren

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović uživa sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i njihovim sinova Lukom i Leonom, a naša sportistkinja ne krije da su i željni povratka u normalan život, koji nam je onemogućen zbog pandemije.


Ana s vremena na vreme deli neke stare fotografije s putovanja i uživanja, a pre nekoliko dana je objavila jednu za koju je pozirala u vrlo interesantnom ambijentu. Teniserka nije otkrila gde je ona nastala, a svima je — kao i obično —za oko zapao njen savršen izgled. Ana je za ovu priliku odabrala jednostavnu krem haljinu ravnog kroja koja otkriva besprekorno izvajana ramena i krasi je izuzetno dubok šlic koji naglašava noge. Najinteresantniji deo ove kombinacije svakako su zelene sandale s kaišićima i tankom i ne preterano visokom štiklom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Bukvalno brojim dane do "povratka u normalu" — napisala je ona i dodala da bi do tog trenutka trebalo da se prisećamo lepih uspomena.

 

 

makonda-tracker