KILOTE I ARISTOKRATSKI DEZEN

DA LI JE MOGLA BOLJE DA IZABERE? Kraljica Leticija u stajliš kombinaciji podelila zaljubljenice u modu (ANKETA)

0


Supruga španskog kralja Felipea ponovo se pojavila u starim odevnim komadima, koje je kombinovala na sjajan način, ali...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Leticija od Španije (48) sa ćerkom princezom Leonor juče je prisustvovala događaju u Madridu, održanom u organizaciji jedne humanitarne organizacije.


Pripadnice španske kraljevske porodice imale su, naime, zadatak da dodele Nagradu Fondacije princeze od Đirone, koja podržava mlade u profesionalnom i ličnom razvoju.

 


Španska kraljica ponovo je bila odlično stilizovana, a ključni komad ove odevne varijante bio je dugački beli sako modne kuće Uterque. Ovaj strukirani model, koji je Leticija nosila već dvaput, krasi interesantno raspoređen pepito dezen, koji je u prošlosti neretko nazivan aristokratskim jer je nekada davno bio rezervisan za pripadnike više klase. Kraljica od Španije ponela ga je sa crnim kilotama ravnog kroja i klasičnim salonkama, ovog puta lakovanim.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Iako je ova kombinacija nesumnjivo fantastična i zaslužuje najviše ocene, supruga Felipea VI mogla je, kažu oni koji prate njen stil, srećnije da odabere donji deo odeće. Naime, u spoju s dugačkim blejzerom, kilote nisu bile najbolji izbor jer su dodatno skratile i vizuelno proširile figuru lepe Leticije.

 

 

makonda-tracker