PONOVO BEZ GREŠKE

DOBRO POGLEDAJTE OVE DETALJE — STVARAJU MAGIJU! Kraljica Leticija u crno-belom autfitu na kom se ne zna šta je lepše

1

Španska kraljica još jednom je pokazala zašto spada u najbolje odevene žene planete

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Raspored kraljice Leticije od Španije uvek je vrlo gust, pa tako ona, za razliku od mnogih članova kraljevskih porodica, gotovo svakodnevno ima razne aktivnosti. Za zaljubljenice u modu to znači da imamo mnogo prilika da uživamo u pogledu na njen stil, a najnovija kombinacija koju je ponela odličan je primer Leticijinog izvanrednog ukusa.


Supruga španskog kralja Felipea VI juče je u Madridu prisustvovala jednom događaju upriličenom povodom Svetskog dana retkih bolesti, a tom prilikom održala je govor i razgovarala s predstavnicima udruženja iz različitih delova sveta koji predstavljaju 300 miliona ljudi koji se svakodnevno suočavaju s poteškoćama u okviru ovogodišnje kampanje nazvane "Upoznajte naše heroje".

 


Leticija je za ovu važnu i ozbiljnu priliku odabrala vrlo sveden izgled — na prvi pogled pomalo monoton, a zapravo vrlo, vrlo kreativan! Ponela je elegantnu crnu suknju do kolena s potpisom modne kuće Hugo Boss, i to pencil model koji nije pripijen uz nogu, a napravljen je od jagnjeće kože. Kombinovala ju je s vrlo upečatljivom bluzom brend Ureque, koji struk naglašava preklopljenim trakama koje se spajaju efektnom crnom kopčom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ovu crno-belu varijantu još lepšom čini crna tanka pelerina kojom se španska kraljica tek ogrnula, a pun pogodak su cipele — crne klasične salonke čiji je zadnji deo u beloj boji. Od aksesoara tu je crna pismo-tašna i sićušne zlatne minđuše, kao i zlatni prsten Karen Holam, koji Leticija nikad ne skida.

 

 

makonda-tracker