prelepo

NAJVEĆE ZAVODNICE MOGU DA UČE OD NJE: Kraljica Leticija od Španije u šik haljini koja će vam se danima motati po mislima

0

Supruga španskog kralja Felipea ponovo je odabrala komad koji je odličan primer poslovnog stila koji je izdvaja, ali odiše seksepilom kakav nije uobičajen u ovakvim kombinacijama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija prisustvovali su prošle sedmice otvaranju Muzeja savremenih umetnosti "Helga de Alvear" u Kaseresu, na zapadu Španije.


Supruga španskog kralja ponovo je našla u centru pažnje medija, a razlog je, očekivano, njen modni odabir — ovog puta izbor je pao na midi-haljinu od tvida s potpisom Felipea Varele.

 

U pitanju je očaravajući model bele boje čiji gornji deo ima suptilno kopčanje, krase ga interesantni džepovi, sitni reveri, a tu je i tanak crni kaiš koji naglašava struk. Zanimljivo, Leticija nosi ovu haljinu već drugi put, a prvobitno smo je na njoj videli 2018. godine u Nju Orleansu, takođe prilikom posete jednom muzeju.

 

Španska kraljica mudro je kombinovala ovaj efektan i šik komad s klasičnim crnim salonkama i crnom mini-tašnom s tankim lancem, a sve vreme je, kao i obično, nosila zaštitnu masku. I ovog puta je od nakita nosila samo svoj zaštitni znak u vidu zlatnog prstena koji potpisuje Karen Holam i decentnih minđuša.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker