bez greške

ULTRAŠIK KAPUTIĆ I ELEGANCIJA ZA SNEŽNI DAN: Jedna od najlepših evropskih princeza i u trudnoći izgleda OČARAVAJUĆE

0

Prelepa princeza Sofija uskoro će na svet doneti treće dete, a trudnički stomačić je ne sprečava da neguje stil po kom je prepoznatljiva

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga švedskog prestolonaslednika princa Karla Filipa princeza Sofija ostala je aktivna i u drugom stanju, pa je često viđamo kako obavlja kraljevske dužnosti. Pre nekoliko dana odlučila je da poseti jednu stokholmsku bolnicu, gde je održana virtuelna dodela diploma polaznicima jedne medicinske škole.


Sofija od Švedske odlučila se da eleganciju spoji s praktičnošću, pa se utoplila za snežni dan u Stokholmu — ponela je crnu midi haljinu s rolkom čiji je donji deo nabran i vizuelno sužava figuru i kombinovala je sa svojim starim crnim čizmaama s blok-petom. Kao i obično, svojoj odevnoj kombinaciji supruga princa Karla Filipa dodala je jedan statement komad, a ovog puta izbor je pao na teddy kaput krem nijanse. Tu je i ručna tašnica u crnoj boji, kao i upečatljive viseće minđuše koje su naglasile Sofijinu prirofnu lepotu.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Princeza i njen suprug već imaju dvoje dece: princa Aleksandera (4) i princa Gabrijela (3), a njihova treća beba na svet stiže na proleće ove godine.
 

 

makonda-tracker