da je makar odabrala druge pantalone...

NI SLUČAJNO NE KUPUJTE NIŠTA SLIČNO ZA PROLEĆE: Poznata manekenka u farmerkama koje mnogi nazivaju PROMAŠAJEM VEKA

0

Tokom predstojeće sezone vratićemo se nekim starim trendovima, a američka manekenka ponela je ovih dana model koji nikad nije bio trendu i, nadamo se, neće!

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Američka manekenka, plesačica, glumica i TV ličnost Bruk Berk ove godine će proslaviti 50. rođendan, a izgledom može da parira upola mlađim koleginicama. Pored toga što je besprekorno negovana i u formi, ona se izdvaja time što je uvek odevena atraktivno, ali proteklih dana dogodio joj se jedan veliki promašaj.


Bruk, koju paparaci prate u stopu od njenog angažmana u rijalitiju Dancing With the Stars, u slobodno vreme najčešće nosi farmerke, a viđamo je u različitim modelima: skinny, vrećastim, tamnim, svetlim, mada najčešće bira jednostavne pocepane modele ravnog kroja. Pre nekoliko dana, međutim, odabrala je model kakav, iako su dizajneri pokušavali da ga nametnu, nikad nije bio u trendu. Ona je, naime, prošetala u kraćim širokim pantalonama od svetlog džinsa koje ne samo što su pocepane, već su pune povećih rupa i na više mesta vise končići

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 Da sve bude još gore, Bruk je odabrala ovaj model za poslovni sastanak na Beverli hilsu, a kombinovala ga je s ne preterano atraktivnom dezeniranom košuljom, providnom torbom i belim patikama.

 

Američki mediji nisu oduševljeni ovim izborom, posebno kad se uzme u obzir prilika za koju je Bruk odabrala spornu kombinaciju, pa se može pročitati da je ovo verovatno jedna od, ako izuzmemo neke komične odabire za crveni tepih, jedan od najvećih promašaja među slavnim koje smo videli. Da je makar odabrala drugačije farmerke...

 

 


 

makonda-tracker