jesen i zima po njenom ukusu

BACA U SENKU I NAJDOTERANIJE ZVEZDE: 6 izdanja za svaki dan kojima je Ana Ivanović pokazala zašto je neprikosnovena

3

Nekadašnja teniserka nije bez razloga krasila toliko svetskih naslovnica!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pored toga što je svojevremeno bila svetski broj jedan i podigla pehar na slavnom Rolan Garosu, kada se tokom njene karijere govorilo o Ani Ivanović uvek je bilo neizostavno pomenuti i njenu lepotu.


Srpska teniserka okačila je reket o klin, ali i u sportskoj penziji nastavlja da trenira i brine o svom zdravlju i telu, na koje trag nisu ostavile ni dve trudnoće. Kada je reč o izgledu, Anin neprikosnoveni adut uvek su, međutim bili njeno prelepo lice i izvanredan stil, a sportistkinja je sada pokazala kako jednostavno zablistati i u kombinaciji za svaki dan.

 


Nekadašnja srpska reprezentativka podelila je, naime, na svom profilu na Instagramu fotografiju za koju je pozirala tokom jednog sasvim običnog dana, bez trunke šminke, stilizovana vrlo jednostavno. Na njoj vidimo Anu iz profila, a nosi tanak zatvoreni džemper u sivoj boji i crni kačket, dok je kosa pokupljena efektnom gumicom u nizak i bogat rep. Od aksesoara tu su decentne, ali prelepe minđuše i naočare za sunce koje teniserka ima već dugo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Samo nekoliko dana ranije, Ana je, odgovarajući svojim navijačima i fanovima na pitanje koja je njena omiljena knjiga, pozirala u svom domu odevena u jednostavnu crnu trenerku, kose prebačene na jednu stranu, dok u fotelji uživa u knjizi "Stvorite svoje novo ja" dr Džoa Dispence.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Pored ovih kombinacija, privukla nam je pažnju naša Ana tokom šetnje Berlinom...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

... a ništa lošije stilizovano nije izgleala ni kada je izašla iz kuhinje da se pohvali zdravim ručkom koji je pripremila!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Dok se spremala za kućni trening, izgledala je kao da je uhvaćena na snimanju naslovnice nekog poznatog magazina, efektnom spoju helanki i kratkog sportskog topa kojima je dodala upećatljivu jaknicu boje cigle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ana nije odolela ni trendu teddy kaputa, pa smo je tako videli u zanimljivom izdanju za jesenji ili nešto prijatniji zimski dan sačinjenom od udobnih čizmi, pantalona, bele bluze i toplog kaputa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

 

makonda-tracker