MODOM PROTIV sivila

IRINA ŠAJK DETALJIMA, DŽEJ LO OD GLAVE DO PETE: Trend kojim slavne lepotice ove zime privlače pažnju na svakom koraku

0

Najpopularnije žene na svetu ove zime koriste isti trik da uvek budu primećene

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada ste Irina Šajk, ne morate previše da se trudite da svi pogledi budu uprti u vas, istina, ali čak i najpoznatije dame na svetu koriste modne "cake" zahvaljujući kojima mogu da budu sigurne da njihova pojava neće proći nezapaženo i pre nego što ih svi prepoznaju.


Sudeći po modnim portalima, ove sezone više njih poseže za istim trendom — crno-belim kombinacijama!


Najpre smo ovako odevenu videli živu legendu pop muzike Šer, koja je londonskim ulicama prošetala u asimetričnoj kratkoj jakni avangardnog stila, čija je jedna polovina bela, a druga crna, a da se look upotpuni notom Kruele de Vil postarala se uz pomoć slično dizajniranirane beretke.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Pre nekoliko dana Dženifer Lopez uslikana je prilikom izlaska iz jedne dermatološke klinike u Los Anđelesu, kada je nosilacrnu haljinu s belim tufnama, crne cipele, crno-beli šeširić pepido dezena i Diorovu tote tašnu u istom tonu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ovaj spoj boja videli smo nedavno i na ruskoj manekenki Irini Šajk, pravoj poslastici za njujorške paparace, koji pažljivo prate baš svaki njen korak, zahvaljujući čemu maltene svakodnevno imamo priliku da uživamo u njenom modnom ukusu "za svaki dan". Ovog puta pomenućemo odevnu varijantu inspirisanu devedesetim godinama prošlog veka, što je stil kojem se Irina često vraća ove jeseni i zime, a ona se za jedan izlazak opredelila za topao sportski kaput crne boje, bele martinke s crnim pertlama, crne helanke i tanku rolku s crno-belim horizontalnim prugama.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker