da li je preterala?

SPAVA NAJMANJE 15 SATI I KUPA SE U HLADNOM MLEKU: Bizarne navike pop dive Maraje Keri, publiku su ostavila bez reči!

0

Za sve postoji valjan razlog, a evo koja objašnjenja je dala.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vlasnica jednog od najlepših glasova u istoriji muzike za sebe bira najbolje, a šta njeni rituali nege i brige za sebe i svoje telo podrazumevaju, mnoge je iznenadilo. Evo i zašto.

 

Spava najmanje 15 sati, nekad uz pomoć maserke

 

Maraja Keri ne veruje u popularnu priču o osam sati sna, dovoljnih za "beauty sleep". Slavna pevačica svake noći spava na svojim svilenim jastucima barem 15 sati, u sobi u kojoj se nalazi dvadesetak ovlaživača vazduha. Taj je trik pozajmila od legendarnog pevača Lutera Vandrosa, koji je verovao da ovlaživači vazduha štite njegov glas.

 

Pre velikih nastupa Maraja spava i po dvadeset sati, a kad ne može da utone u san kako je zamislila, u sobu zove maserku, da joj pomaže pri opuštanju.

 

Kupa se u mleku

 

Slavna pevačica luduje za skupim kozmetičkim proizvodima, ali najdraži joj je ritual lepote onaj koji je prekopirala od Kleopatre.

 

U jednom je intervjuu otkrila da je baš zbog mleka njena koža tako glatka pa da, za najbolji efekat, mleko mora biti - hladno.

 

Maraja Keri
foto: Profimedia

Neonska svetla njen su najveći neprijatelj

 

Ako se pitate zašto na brojnim fotografijama i snimcima Maraja nosi velike sunčane naočare iako je u zatvorenom prostoru, mogli biste se iznenaditi. Maraja ne nosi sunčane naočare kako bi izgledala poput superzvezde, već kako bi izbegla da je neko vidi, ili, još gore, slika, pod neonskom rasvetom.

 

"Imam pravilo da ne želim da me slikaju pod neonskom rasvetom, to je tako u stilu devedesetih", izjavila je na svom koncertu 2016. godine.

 

Nikad ne nosi maskaru

 

Verovali ili ne, glamurozna Maraja ne voli šminku, pogotovo maskaru. Na nastupima obožava da nosi veštačke trepavice, ali u privatnom životu pokušava da nosi što manje šminke kako bi joj koža disala. Još važnije, mrzi da skida šminku.

 

"Ne mogu da smislim maskaru", izjavila je, "Čim mi vizažista pokuša da stavi maskaru, napravim scenu".

 

Ponekad jede samo losos

 

Maraja je poznata po oscilacijama u težini, a kilograme 'rešava' na drastičan način. Kad se odluči za dijetu, danima jede losos, koji je bogat omega-3 nezasićenim kiselinama i odličan za mladalački izgled kože. Uz losos dozvoljava samo još - kapar!

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker