(FOTO)

IDE UZ SVAKI TIP OBUĆE, LASKA FIGURI: Košulja-haljina Viktorije Bekam koja je BEZVREMENSKI komad ― za SVAKU priliku

1

Bivša spajsica i modna dizajnerka Viktorija Bekam oduvek je bila poznata po svom dobrom modnom stilu koji je razvila u biznis. Sve što obuče postane predmet žudnje zaljubljenica u modu, a njeni stajlinzi su odlična vodilja svim ženama koje vole poslovnu eleganciju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ormar slavne lepotice prepun je bezvremenskih modnih klasika, baš kao što je i njena poslednja haljina koju je nedavno nosila, piše Stil.

 

Lepa brineta viđena je kako napušta svoju prodavnicu doterana od glave do pete. Zahvaljujući pandemiji prava je retkost videti bivšu spajsicu u haljini i štiklama koje voli više od bilo koje udobne obuće. 46-godišnja Viktorija Bekam prošetala je londonskim ulicama u prelepoj haljini iz svoje kolekcije.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Reč je o crvenoj haljini-košulji midi kroja koja je odličan izbor za svaku figuru. Osim toga siguran je odabir za svaku prilikuu što smo se uverili već puno puta. Košulja-haljine su kao pojas za spašavanje u danima kad ne znate šta da obučete. Dovoljno je samo navući haljinu preko glave i u zavisnosti od stajlinga koji želite da postignete, uskočiti u štikle, baletanke ili patike. Viktorija se ovog puta odlučila za efektne pink štikle koje su ovom stajlingu dale kolor blok efekat.

 

Lepa spajsica vrlo dobro zna da ovaj model haljine laska ženskoj figuri i s lakoćom krije eventualne nedostatke, a detalj kontrastne mašne na kragni daje dozu uvek poželjne prefinjenosti.

 

 

makonda-tracker