na sve je mislila

SVIMA JE PAŽNJU PRIVUKAO ISTI DETALJ: Kejt Midlton u plavoj haljini koju ćemo sigurno ponovo videti!

0

Princ Vilijam i njegova supruga ugostili su u Bakingemskoj palati predsednika Ukrajine i prvu damu, a modnim znalcima je posebno zanimljivo Kejtino izdanje za ovu priliku

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Iako vojvodu i vojvotkinju od Kembridža obično viđamo na humanitarnim događajima i posetama dobrotvornim organizacijama i udruženjima, deo njihovih dužnosti podrazumeva i susrete s državnicima, a pre nekoliko dana održali su za prijem za predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog i njegovu suprugu Olenu Zelensku. Kako je potvrđeno u Palati, oni su zamenili kraljicu Elizabetu II, koja zbog pandemije virusa korona ne održava sastanke uživo.


Razgovor je protekao u prijateljskom raspoloženju, uz mnogo smeha, a jedan od jačih utisaka, makar kod onih koji pažljivo analiziraju stil Kejt Midlton, jeste haljina koju je supruga princa Vilijama odabrala za ovu priliku. U pitanju je, naime, model u svetloplavoj boji, koja podseća na, slučajno ili ne, onu na — ukrajinskoj zastavi! 


Kako pišu britanski mediji, Kejt je ponela elegantnu haljinu s potpisom Emilije Viksted u nijansi njivskog različka, a reč je o midi modelu s V izrezom i kaišem koji naglašava uzak struk. Budući da je Kejt poznata kao veliki zaljubljenik u A kroj i slične modele, sigurno ćemo je ponovo videti u ovom izdanju. Midltonova je ovaj izgled upotpunila nude salonkama sa špic-vrhom, a opredelila se za vrlo blagu šminku i talase u kose.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker