jednostavno — ume

24 SATA, 2 NADMOĆNA STAJLINGA: Kraljica Leticija od Španije štikle zamenila ravnom obućom i najavila trendi jesen

0

Supruga španskog kralja Felipea rešila da je da izvanrednom stilu doda i udobnost, pa smo je u dvema prilikama videli vrlo zanimljivo odevenu

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Španska kraljica Leticija poznata je kao neko ko apsolutno briljira kada je reč o poslovnom stilu, a sada je to pokazala dva dana zaredom.


Najpre smo je juče videli na radnom sastanku u španskoj Konfederaciji za mentalno zdravlje, kada se pojavila u bluzi s pepito dezenom u crveno-belo-crnoj kombinaciji boja koju potpisuje Karolina Herera, nešto dužim crnim kilotama brenda Hugo Bos i ravnim cipelama klasičnog dizajna.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Već danas, ona je nastavila s poslom i imala sastanak s predstavnicima Crvenog krsta u Madridu, gde je oduševila u crnim pantalonama ravnog kroja koje je nosila već nekolikoputa, jednostavnoj crnoj majici iste boje i dezeniranom blejzeru kojim dominiraju crveni i beli tonovi, uz kožne detalje.

 

Ponovo se opredelila za ravnu obuću, pa smo je videli u zatvorenim crnim sandalama vrlo niske pete.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Stil Leticije od Španije tokom leta za nama obeležila je upravo obuća — ona je najčešće nosila espadrile. Znači li ovo da ćemo je i tokom jesenje sezone ređe viđati u salonkama, a češće u zanimljivim ravnim cipelama? Jedva čekamo da saznamo!

 

 

makonda-tracker