SAVRŠENA ZA ovu sezonu

ČINI DA IZGLEDAMO BAR 5 KILOGRAMA MRŠAVIJE! Kejt Midlton u prolećnoj haljini kakvu SVAKA žena mora da ima (FOTO)

0

Vojvotkinja od Kembridža bila je gošća jednog jutarnjeg programa, a iako se video-pozivom javila od kuće, izgledala je kao da je na nekom zvaničnom prijemu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama uključila se u emisiju Ovog jutro, koju vodi čuveni voditeljski par Holi Viloubi i Filip Skofild kako bi predstavila svoju novu inicijativu Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020.


Kejt Midlton, inače strastvena fotografkinja, pozvala je sve Britance da zabeleže duh vremena koje trenutno živimo, odnosno sve ono što suočavanje s pandemijom virusa korona nosi sa sobom: strah, nadu, tugu, olakšanje, a stotina najboljih radova bile sledeće godine izložena u Nacionalnoj galeriji portreta.

 

Midltonova se veoma retko pojavljuje uživo na televiziji, pa su mnogi bili uzbuđeni da vide kakvu je odevnu kombinaciju pripremila, posebno jer se javljala od kuće, a ona nije razočarala. Vojvotkinja od Kembridža odabrala je za ovu priliku maksi haljinu poznatog britanskog brenda.

 

Reč je o modelu koji kao da je izašao iz mašte Vilijamove drage – krasi ga tipičan kroj koji se vezuje za njen stil. Ova haljina zatvorena je oko vrata, sečena tik ispod grudi, a potom se lagano širi i pada pored tela omogućavajući tako da se sakrije svaki eventualni višak na bokovima, struk deluje duže, a figura visoko.


U pitanju je model žute boje, ukrašen decentnim floralnim printom, a bio je deo kolekcije za proleće 2018. Sada je rasprodata, a kada se tek pojavila u prodaji mogla se nabaviti za oko 500 funti.

 

foto: Profimedia

Što se tiče ostalih delova koji čine njen look, imali smo priliku da vidimo još minđuše u obliku paprati, veoma jednostavnu šminku i blage talase u kosi. I, naravno, Kejtin prepoznatljivi osmeh!

 

 

makonda-tracker