uskladila autfit s njegovim

NIKAD SE NIJE BOLJE OBUKLA! Princ Hari POSLEDNJI PUT u uniformi, ali svi su gledali samo u njegovu lepu suprugu Megan

5

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pojavili su se možda i najbolje stilizovani otkad su par

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl su u Velikoj Britaniji svega nekoliko dana, ali potrudili su da se i te kako budu primećeni!

 

Nakon što su prisustvovali dodeli nagrada Endevor u Londonu i pošto je vojvotkinja od Saseksa posetila Nacionalni teatar, (ne baš) kraljevski par je prisustvovao muzičkom festivalu Mauntbaten, gde su sve ostavili bez reči svojim izgledom.

 

 

Princ Hari poneo je ovom prilikom uniformu, a zanimljivo je da je u pitanju najverovatnije poslednji put da ga u njoj vidimo. Budući da se odrekao kraljevskih povlastica, dužnosti i funkcija, vojvodi od Saseksa kraljica je zabranila da ubuduće nosi uniforme britanskih vojnih snaga, a ovih dana on i njegova supruga obavljaju poslednje dužnosti koje su ranije ugovorili tako da princ Hari koristi poslednju priliku da nosi ova odela. Na pomenutom festivalu Hari je nosio crno-crvenu svečanu uniformu Kraljevske mornarice, s belom košuljom i ordenjem, ali ipak je ostao u senci svoje supruge.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Megan Markl, bivša zvezda serije Suits, uskladila je svoj izgled sa suprugovim, pa je na festival stigla u očaravajućoj haljini crvene boje. Reč je o modelu modne kuće Safiya koji košta 1.500 evra, ukrašen je efektnim plaštom i ima interesantan i kraći šlic. Kombinovala ju je sa salonkama od prevrnute kože koje potpisuje Aquazzura i clutch tašnicom brenda Manolo Blahnik, ali najviše pažnje privukle su crvene viseće minđuše dizajnerke Simon Roče.

 

 

makonda-tracker