oduševila

ČIZME ZA SVAKI DAN U KOJE ĆETE SE ZALJUBITI: Melanija Tramp PONOVO u ravnoj obući — i to u najlepšem modelu do sad!

0

Predsednik Amerike Donald Tramp i njegova supruga vratili su se iz kratke posete Indiji, a prva dama je još jednom pokazala zbog čega spada u modne kraljice današnjice.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Godinama je prva dama Sjedinjenih Američkih Država bila poznata po tome što nosi visoke potpetice u svakoj situaciji — pa čak i tokom posete poplavljenim područjima u Teksasu, što je pre nekoliko godina izazvalo ljutnju Amerikanaca.

 

Zbog toga je pravo iznenađenje činjenica da smo Melaniju Tramp (49) proteklih dana nekoliko puta videli u ravnoj obući: najpre je nosila bele cipele, zatim ružičaste baletanke, a sada i ultratrendi čizme!

 

Pri povratku iz Indije, Trampova supruga nosila je fugačak kaput bele boje i dugačkih revera s potpisom modne kuće Saint Laurent, zahvaljujući čemu je izgledala vrlo šik, naročito zbog kontrasta s crnom rolkom i pantalonama koje je nosila. Detalj koji je, međutim, privukao više pažnje jesu čizme — Diorove combat čizme, koje nikad ne izlaze iz mode, a ove sezone smo ih videli još i na Kendal Džener i Beli i Điđi Hadid.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker