KO KAŽE DA JE OVO NEMOGUĆE?

I DALJE U SEBI NOSI DUH EVROPE: Pr(a)va dama Melanija Tramp OČARALA Amerikance interesantnim modnim izborom

2

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa oduševila je odevnom kombinacijom koja je na zanimljiv način oživela duh evropskog stila šezdesetih

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bračni par Tramp u narednom periodu boraviće Indiji, u svojoj prvoj zvaničnoj poseti Indijskom potkontinentu otkad su postali stanovnici Bele kuće, a ovako egzotično putovanje pružilo je prvoj dami SAD da „izađe iz zone komfora“.

 

Melanija Tramp je već na putu ka Aziji, dok je njen suprug davao izjave pred daleko putovanje, sve iznenadila interesantnim modnim izborom— interesantnim spojem raskopčanog crnog kaputa, crne rolke i belim pantalonama koje krase crne horizontalne i vodoravne linije koje se spajaju u oblik kvadrata.

 

 

One dosežu nešto iznad članaka, gde se događa pravo malo modno iznenađenje: Melanija nije obula klasične salonke, njen zaštitni znak! Gospođu Tramp je veoma neobično videti bez vrtoglavo visokih potpetica, koje ima u svim oblicima, bojama i dezenima i gotovo da se na prste jedne ruke mogu izbrojati prilike u kojima ih nije nosila otkad je na funkciji prve dame Amerike. Budući da je jednom na štiklama krenula čak i u posetu Teksašanima pogođenima poplavama, mnogi tvrde da je Melaniju nemoguće videti u ravnoj obući, što ona s vremena na vreme demantuje svojim stilom.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Lepotica slovenačkog porekla je, umesto uobičajenih trendi salonki modnih kuća Manolo Blanik i Džimi Ču, odabrala efektne baletanke pod nazivom Belle Vivier, nastale po uzoru na prepoznatljiv stil francuskog dizajnera Rožera Vivijea. Reč je o modelu koji je proslavila Katrin Denev, zahvaljujući filmu Belle de Jour, a krasi ih podignutija peta nego što je uobičajeno kod baletanki, efektna retro šnala i četvrtasti oblik.

 

 

makonda-tracker