nova modna lekcija

SEKSEPILNIJE OD BILO KOJE HALJINE! Kraljica Leticija se pojavila u USKIM PANTALONAMA i Španija je UZDAHNULA(FOTO)

0

Iako je poznata po romantičnim toaletama, supruga španskog kralja uvek je spremna za modne eksperimente i koketiranje s nešto provokativnijim stilom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Leticija od Španije jedna je od najbolje odevenih članica kraljevskih porodica na svetu, a to za rukom za joj polazi da zadrži titulu kraljice stila čak i kad se ne drži uobičajenih poslovnih kombinacija i elegantnih haljina.

 

Nije retkost videti suprugu Felipea VI od Španije u odevnim varijantama koje nisu tipične za njen stil, pa je tako njena najnovija kombinacija interesantan spoj poslovne elegancije i svakodnevne ležernosti u oblačenju.

 

Leticija i njen dragi juče su prisustvovali obeležavanju pola veka od otvaranja nacionalnog parka Donana, pa su obišli ovaj nestvarni kutak španske prirode.

 

Dok je kralj nosio sportski prsluk preko plave košulje podvrnutih rukava i nešto širih pantalona, kraljica je izgledala veoma lepo u dubokim belim farmericama koje su u prvi plan stavile njen uzak struk i pozadinu, a tu je i lagana bela košulja koju je odlučila da uvuče u pantalone. S obzirom na to kakvim su terenom šetali, klasične salonke koje kraljica obično nosi nisu dolazile u obzir, pa smo Leticiju videli u obući koja je za nju nesvakidašnja — efektnim i veoma udobnim braon čizmama s punom petom. Interesantan odabir je i blejzer maslinastozelene boje sa zlatnim dugmićima čiji su rukavi blago podvrnuti, baš kao i nogavice farmerki.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker