ANKETA

MI GLASAMO ZA KAJLI! Sestre Kardašijan u ultraglamuroznom izdanju ostavljaju bez reči — ali koja se najbolje obukla?

0

Na žurki koju je Kortni Kardašijan pripredila povodom Badnje večeri, ona i njene slavne sestre dale su sve od sebe da izgleda bolje nego ikad. Ako nas pitate, uspele su u tome!

foto: Instagram
foto: Instagram

Zvezde emisije U korak s Kardašijanovima, najpoznatijeg rijalitija na svetu, zajedno su proslavile Badnje veče. One su se okupile u Kortninoj bili u Kalabasasu povodom Božića, a pored Kardašijanovih i Dženerovih, bili su tu i njihovi slavni prijatelji.

 

Žurka je privukla mnogo pažnje, kako zbog Kortninog preterivanja i razbacivanja novcem, tako i zbog činjenice da su među zvanicama bili bivši dečko Kajli Džener i otac njene ćerkice Travis Skot, kao i brat čuvenog klana Kardašijan-Džener Rob Kardašijan, koji godinama izbegava javnost.

 

Ipak, najviše se — kao i obično — priča o tome šta su slavne lepotice obukle, a one su ovog puta birale bez greške. Sve su izgledale kao milion dolara, a pokazale su nam potpuno različite stilove: gola ramena, bretele, rukave, šliceve, zatvorene haljine, dekolte, sirena kroj, ravan kroj… ali i različite boje!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Ako nas pitate, pobedu ovog puta odnosi Kajli Džener, tesno pretekavši veoma kreativnu haljinu Kim Kardašijan. Šta vi mislite?

 

 

 

makonda-tracker