zanosna

Za nju je očigledno već počela zima: Melanija Tramp u vunenom kaputu od čak 4000 dolara! (FOTO)

2

Ona sve može da ponese. Bilo kada.

melanija tramp
melanija trampfoto: Profimedia

Za ovu svečanu priliku Melanija Tramp je odabrala da obuče klasičan kroj kaputa u nautičkom stilu. Kaput, vredan skoro 4.000 dolara potpisuje brend Guči, a prva dama je ceo stajling zaokružila i stileto cipelama u teget boji.

 

Kaput na duplo kopčanje od vune nije bio adekvatna kombinacija za ovako topao dan u Vašingtonu. Navodno je samo vlažnost vazduha prelazila 80%. Naravno, Melanija ni u jednom trenutku nije dopustila da se primeti da joj je zbog visoke temperature i i vlažnosti vazduha, neprijatno, prenosti Stil.

 

predsednički par amerike
predsednički par amerikefoto: Profimedia

Prva dama (48) i njen suprug (72), dočekali su ispred Bele kuće Poljskog predsednika Andreja Dida i njegovu suprigu Agatu Korhnauser.

 

zvanična poseta
zvanična posetafoto: Profimedia

Kasnije su obišli prostorije Bele kuće i završili turu u Ovalnoj sobi, gde je prva dama Amerike sedela i tako otkrila da ispod kaputa ima haljinu ili suknju u teget boji.

 

melanija tramp
melanija trampfoto: Profimedia

Ostatak izgleda Melanije Tramp je bio sveden, kosa joj je bila isfenirana sa blagim talasima, što je ujedno i njen zaštitni znak, a kada je u pitanju šminka, i dalje je verna tehnici "smokey eye" koja najbolje ističe njene oči.

 

melanija
melanijafoto: Profimedia

Kasnije, prva dama Amerike i prva dama Poljske prošetale su imanjem i završile svoj sastanak na zajedničkom ručku u jednoj od elegantnih prostorija u Beloj kući.

 

 

makonda-tracker